COLLECTIBLES | MINIMAL ABSTRACTS


Minimal art, ook wel bekend als minimalisme, is een kunststroming die ontstond in de jaren '60. Het heeft als kenmerk de minimalisering van de vormen, materialen en kleuren. Minimimalistische kunstwerken zijn vaak geometrisch en gestructureerd. Het doel van minimal art is om de essentie van het kunstwerk te benadrukken en de aandacht te vestigen op de inherente eigenschappen van de gebruikte materialen en vormen.


'Collectibles'

Mijn serie, bestaande uit tientallen 'minimal abstract works', biedt de kunstverzamelaar de mogelijkheid om zelf een totaalwerk samen te stellen uit werken van kleiner en groter formaat. Een totaalwerk, of samengesteld werk, is flexibel qua vorm, kleur en formaat. Door haar verscheidenheid zijn de Collectibles geschikt voor vele interieurs en sluiten zij goed aan bij de gewenste toepassing van een verzamelaar. 


Afmetingen variëren van 10 x 10 -100 x 80 cm en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, vormen en materialen. De werken zijn altijd gegarandeerd uniek.


Hieronder wordt slechts een kleine selectie getoond. Heeft u interesse, of wilt u meer werken zien? Neem contact op via wolteratelier@gmail.com of kom naar een tentoonstelling.Klik op foto voor groter formaat

test